SR WILSON

Sr. Wilson és un nom ja reconegut en diverses escenes i gèneres del panorama musical actual. Va iniciar la seva carrera a l'escena Reggae i Soundsystem fa 12 anys i actualment és un dels noms indispensables a nivell nacional i internacional amb què ha aconseguit compartir la seva música mundialment amb centenars d'actuacions i gires que l'han portat per Espanya, Europa, Llatinoamèrica , Estats Units o Japó.

En la seva àmplia experiència internacional destaquen les actuacions a festivals de renom ia diversos països arreu del món com Viñarock, Rototom Sunsplash, Cap de Plata, Etnosur, BAM, Lagata Reggae Festival, sense deixar de banda el prolífer circuit de Festes Majors a Catalunya.

Sr. Wilson va publicar el 2021 el seu EP “4 Flores”, amb el qual va donar un nou enfocament més fresc i actual a la seva proposta artística, fusionant influències de diferents gèneres i tendències, i creant un so únic i personal. Després li han seguit grans senzills amb col·laboracions de luxe com “Stay Homa” amb el grup revelació “Stay Homas” (aconseguint més de 7 milions de reproduccions) o “My Driver” amb Biga Ranx, un dels exponents més importants del hiphop/ ragga francès i fundador del so Vapor Dub. També Mata'm produïda pel duo de productors barcelonins, KICKBOMBO, que s'endinsen als sons més urbans i contagiosos.

Aquest 2023 Sr. Wilson torna acompanyat ni més ni menys que pel productor i artista Griffi, una llegenda viva del Hip Hop nacional, fundador del grup 'Només els Solo' i un dels pilars fonamentals del rap espanyol. Sr. Wilson i Griffi, que ja han treballat en diverses ocasions i van actuar junts al Festival Cruïlla 2021, s'uneixen en una dupla indestructible per presentar la seva nova música.

Després de dos anys cuinant-se a foc lent però constant, ja està disponible el nou disc “Rutes interestel·lars” de Sr. Wilson & Griffi.
 
 
 
 
tg
 
 
 

ÚLTIMS VÍDEOS