ACTUALITAT

29 de maig de 2019

Nou Single – Sr. Wilson

Amb el seu nou àlbum al caure, Vic Mirallas decideix treure un nou avançament perquè els seus […]
9 de novembre de 2018

Dime – Nou Videoclip

Sr. Wilson presenta el videoclip del seu nou single ‘Dime’, un cant a l’autocrítica. Un […]
2 de novembre de 2018

Pedro el Permanente

Després de la bona acollida del seu anterior video, Sr. Wilson torna a la carga […]
 
 
 
r
 
 
 

SR WILSON

Sr. Wilson és un dels artistes més respectats de l'escena Reggae nacional. La seva carrera es remunta a 2008, encara que no és fins al 2012 quan entra en l'escena professional amb el seu primer disc "Good Man Style" (New Beats, 2012) i el seu primer i conegut single "Chatty Chatty".

Es a partir d'aquest moment que la carrera del Sr. Wilson s'enlaira i comença a fer actuacions per tot el territori, sempre acompanyat pel seu sound Badalonias.
“Paso Firme” (Mad 91 2015) és el seu segon disc i amb ell consolida la seva carrera. L’Ep inclou “Capital Té El Control", altre dels seus singles i referències de l’artista. L’àlbum va ser compost i gravat pel productor Genís Trani aka Genius T, ajuda a que el Sr. Wilson entre fort en el circuit de Festes Majors de Catalunya i també en el de festivals amb actuacions freqüents en Viñarock, Rototom Sunsplash, Cabo de Plata, Etnosur, BAM, Lagata Reggae Festival.

Sr. Wilson aconsegueix, en paral•lel tota l'atenció de l'escena Dub nacional i internacional, gràcies a la seva versatilitat en els idiomes i a cançons com la mítica “Music” produïda per Chalart58. Amb “Soundman Session” i de la mà d’O.B.F. Sound System, és consolida com un dels MC’s més actius i ben considerats de l’escena Sound System, alhora que grava desenes de singles amb multitud de productors i entra en rotació amb presència en alguns dels festivals més importants a nivell europeu: Garance Reggae Festival, Reggae Sun Ska, Overjam, Uprising Festival, Outlook Festival.

Sr. Wilson és dels artistes amb més projecció internacional amb actuacions, no només per tot Europa sinó també per USA, Canadà, Japó, Mèxic o Colòmbia.

Actualment està presentant el seu tercer disc "24/7" (La Panchita Records 2017), compost íntegrament amb la seva banda The Island Defenders, gravat i barrejat en La Panchita Studio por Chalart58.
 

ÚLTIMS VÍDEOS